بهترین مخزن آب پلی اتیلن برای ساختمان
بهترین گزینه برای دخیره آب ساختمان منبع آب پلی اتیلن است. مخزن ذخیره آب ساختمان باید بتواند اولاً مشکل افت فشارآب ساختمان را مرتفع نماید و ثانیاً مشکلی از نظر بهداشتی و سلامتی برای ساکنین به وجود نیاورد . در نتیجه اولاً شما باید بتوانید حجم مناسب مخزن آب را براورد کنید و ثانیاً منبع آبی خریداری نمایید که استاندارد های و پروانه های بهداشتی لازم را داشته باشد .
حجم مناسب مخزن ذخیره آب ساختمان چقدر باید باشد ؟
براورد دقیق میزان حجم مورد نیاز مخازن آب در ساختمان با توجه به اینکه به پارامترهای زیادی بستگی دارد مورد استناد قرار نمی گیرد . ولی کارشناسان اداره آب و فاضلاب حداقل میانگین حداقل حجم مورد نیاز را برای هر واحد مسکونی ۲۵۰ لیتر در نظر می گیرند . به همین دلیل برای اینکه حجم مخزن ذخیره آب یک واحد ساختمانی مورد تایید اداره آب و فاضلاب قرار گیرد حداقل برای هر واحد ۲۵۰ لیتر باید در نظر گرفت . با توجه به این موضوع اگر ساختمانی دارای ۱۲ واحد باشد باید مخزن ۳۰۰۰ لیتری تهیه و نصب شود .

مخزن آب برای استفاده در ساختمان
بهترین مکان نصب مخزن آب در ساختمان کجاست؟
اگر ساختمانی طبق اصول مهندسی و تاسیساتی ساخته شده باشد حتماً مکانی با عنوان اتاق تاسیسات برای آن در نظر گرفته شده است . در این اتاق لوله کشی ها و سیستم تاسیسات قرار دارد و معمولاً فضای کافی برای نصب مخزن نیز در آن در نظر گرفته شده است . اما در ایران عموم ساختمان ها فاقد اتاق تاسیسات هستند پس مکان های کاندید نصب مخزن آب ساختمان یکی از موارد زیر خواهد بود .
- حیاط پارکینگ
- زیر راه پله
- پشت بام
- لابی یا راهرو ورودی ساختمان

مناسبترین مخزن آب برای ساختمان
نکات مهم در نصب مخزن در ساختمان
۱٫محل نصب مخزن بدون شیب باشد و صاف و یکدست . هیچگونه سنگ یا کاشی زیر مخزن قرار داده نشود. مگر اینکه کل سطح زیرین مخزن را بپوشاند .
۲٫برای عبور مخزن تا محل نصب کلیه ی درب ها و راهروها از نظر ابعاد بررسی شود تا بتوان مخزن را بدون مشکل به آن مکان منتقل کرد .
۳٫ محل نصب تانکر آب نباید در نزدیکی دیگ های بخار یا وسایلی که گرمای زیادی دارند قرار داده شود.
۴٫محل نصب باید بتواند وزن مخزن آب و آب درون آن را تحمل نماید . این موضوع زمانی که در پشت بام می خواهید اقدام به نصب کنیم بسیار اهمیت دارد .
مخزن آب برای ساختمان در چه شکل هایی تولید می شود ؟
این مخازن در انواع :
مخازن پلی اتیلن عمودی یا ایستاده
مخازن پلی اتیلن افقی یا خوابیده
زیرپله
آسانرو یا کتابی
وان پلاستیکی
تولید می شوند که ابعاد متفاوتی دارند

انواع مختلف مخزن آب ساختمان
علت فراوانی مخزن پلی اتیلن برای ساختمان چیست؟
- قیمت پایین ولی کیفیت بالا
- وزن کم
- حمل آسان
- نصب راحت و بی دردسر
- دارای لایه ی uv
- مقاوم در برابر ضربه
- این مخزن ها طول عمر قابل توجهی از خود نشان دادند . در برابر خوردګی بسیار مقاوم هستند .
- بهداشتی بودن مخازن
- هزینه پایین تعمیر و نګهداری
- این مخازن به راحتی در دسترس شما خواهند بود ، به صورت حضوری و غیر حضوری (از سایت مخزن پلاس و یا تلفنی ) میتوانید سفارش خود را ثبت کنید
- برای نګهداری خیلی از مواد میتوان از این مخازن استفاده کرد ، با توجه به جنس و ترکیب ساختاری شان می توانند هم برای ذخیره مواد شیمیایی هم آب شرب و حتی روغن و اسید هم مورد استفاده قرار بګیرند .
- با توجه به اشکال ګوناګونی که دارند برای هر فضا یی مناسب است . محدودیت فضایی ندارند زیرا ابعاد و اشکال مختلفی دارند .

مخزن آب عمودی و افقی برای ساختمان
شرایط ضمانت نامه مخازن برای ساختمان عبارتند از :
- سطح زیر مخزن اب صاف و تراز باشد .
- در صورت داشتن زیر سازی برای مخزن باید زیر سازی بدونه شیب باشد .
- زیر مخزن آب نباید آجر یا بلوک و امثال اینها باشد .
- ضمانت این مخزن فقط شامل آب می شود ، مواد شیمیایی و روغن و … شامل ضمانت نمی شوند .
انواع مخزن آب برای ساختمان و کاربرد آنها چیست؟
مخزن آب افقی:این مخزن با داشتن ارتفاع کم ( همانند مخزن آب ۳۰۰۰ افقی ) در فضاهایی با محدودیت ارتفاع به خوبی قابل نصب و استفاده هستند.
مخزن آب عمودی:مخازن پلی اتیلن عمودی با اشغال کمترین سطح در مکان هایی که محدودیت ارتفاع ندارند قابل استفاده می باشند .
وان های صنعتی و شیلاتی:وان ها به صورت بدون رنگ تولید می شوند. این محصولات به عنوان حوضچه های کاملا بهداشتی در صنایع غذایی و شیلاتی کاربری دارند. خاصیت ضد خوردگی این استخرهای کوچک پلی اتیلنی موجب گردیده در صنایع و به خصوص در انواع روشهای آبکاری فلزات کاربری داشته باشند. ( ابعاد و قیمت وان پلی اتیلن )
مخزن تک لایه : این مخزن به صورت بی رنگ و یا رنگی مطابق سفارش مشتری قابل تولید می باشند.
کاربرد مخزن تک لایه در چیست؟ ذخیره سازی آب آشامیدنی در مکانهای تاریک و مواد غذایی و انواع مواد شیمیایی (جایگزین استینلس استیل)
مخزن دو لایه: لایه داخلی این مخزن بی رنگ یا سفید و لایه بیرونی آنها رنگی می باشد. به دلیل وجود لایه رنگی نور کمتری به داخل مخزن نفوذ پیدا می کند.
کاربرد مخزن دو لایه چیست ؟ذخیره سازی آب آشامیدنی و مواد غذایی و انواع مواد شیمیایی (جایگزین استینلس استیل)
مخزن آب سه لایه: این مخزن دارای سه لایه با رنگهای متمایز می باشند . به صورت معمول لایه های داخل و بیرونی سفید رنگ هستند و لایه میانی با رنگ مشکی مانع نفوذ از نور به داخل مخزن می شود. این مسئله در محیط های روشن علاوه بر جلوگیری از تشکیل و رشد جلبکها در داخل مخزن نگهداری آب ، مانع از تاثیر مخرب نور آفتاب و اشعه یو وی آن بر ترکیبات شیمایی دیگر سیالات ذخیره شده در این مخزن می گردد.
کاربرد مخزن آب سه لایه چیست؟ ذخیره سازی آب آشامیدنی و مواد غذایی و شیمایی حساس به نور
مخزن فوم دار: این مخزن بر حسب نیاز مشتریان به فرمهای دو لایه و سه لایه تولید می شوند. وجود لایه فوم علاوه بر افزایش ضخامت و ایجاد استحکام سبب کاهش انتقال حرارت از جداره مخزن شده و در شرایط آب و هوایی گرم و سرد، دمای داخل مخزن را در مدت طولانی تری ثابت نگه می دارد.
کاربرد مخزن آب فوم دار چیست؟ ذخیره سازی آب آشامیدنی و مواد غذایی که نیاز به محافظت در برابر یخزدگی و تغییرات دمایی دارند.
مخزن انبساط شوفاژخانه:یکی دیگر از تولیدات مخزن انبساط شوفاژخانه ( بالانس آب در گردش شوفاژخانه ) به رنگ زرد و به صورت فوم دار می باشد. این مخزن بدون نیاز به عایق پیچی و با توجه به خاصیت ضد خوردگی دارای ۳ سال گارانتی تعویض و ۱۰ سال خدمات پس از فروش می باشند.